Mrtve Ukrajinke na fronti

Vir

Prevod:

Danes je na fronti tako. Vse gre po planu. Utrdbe pod Spornim smo zavzeli in zadeva je… zaključena.

Mimogrede, iz posnetka je razvidno, da ima sovražnik očitno pomanjkanje kadra. Klovnu [Zelenskemu] ne zadošča iztrebljenje moške populacije, sedaj v masaker pošilja še punce.

Taka je sedaj Ukrajinska realnost.


Kolikor lahko presodim, je video pristen, seveda pa tega ne morem vedeti zagotovo. So pa, glede na dosedanji razvoj dogodkov, take stvari žal neizogibne.

Ta vnos je bil objavljen v Ni za občutljive (18+), Ukrajina, Video, Vojna. Zaznamek za trajno povezavo.

2 Responses to Mrtve Ukrajinke na fronti

  1. lado says:

    Elenskemu je uspelo znoreti dobršen del UA prebivalcev, tudi žensk. ZDaj mu prijatelji in zavezniki svetujejo, da poleg ženske uvede vojaško obveznost za vse moške med 17 in 70 letom – da bi Ukrajino ja temeljito počistili. Netematizirano ostaja, ali bodo začele evropske države vračati Ukrajince, ki so se vojni umaknili v inozemstvo.
    Pred dnevi sem videl nek video, baje da je lažen, v katerem Zalužni govori o državnem udaru in zamenjavi ELenskega. Kakor že, Elenski bo moral zelo paziti, da ga ne pospravijo njegovi lastni, ki jim je – to je zdaj že očitno – zrasel čez glavo.

    • Andrej says:

      Po vsem kar vem, so bili Angleži in Američani nekaj časa v sporu glede Zelenskega in Zalužnega. Eni so navijali za enega, drugi za drugega, kdo za koga se niti ne spomnim več, sicer pa to itak ni več važno. Kakorkoli: Na nedavni vrh Nata v Ramštajnu je bil povabljen Zalužni, Zelenski pa ne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja