Podnebna kriza NE obstaja, gre za prevaro, ustvarjeno v politične namene

Ethan Huff

Dr. John Clauser, Nobelov nagrajenec za fiziko, je v govoru, ki ga je imel na nedavnem dogodku “Kvantna Koreja 2023”, ugotovil, da “podnebne krize” ni. “Ne verjamem, da obstaja podnebna kriza,” je bil definitiven Clauser. “Ključni procesi so napačno razumljeni in za približno 200-krat pretirani,” je dodal ter Medvladni odbor za podnebne spremembe (IPCC) obtožil, da širi napačne informacije o segrevanju zemeljske oble.

Tisti, ki širijo “napačne informacije o podnebju iz političnih in oportunističnih motivov”, je še dejal Clauser, svet pošiljajo v vse hujšo tiranijo. Danes o podnebju laže mnogo ljudi – in to tako očitno, da “celo klepetalni roboti, kot je ChatGPT, znajo bolje lagati kot ljudje,” je še izjavil Clauser in obtožil znanstveni establišment, da si izmišljuje in širi mite o podnebnih spremembah.

(V tej zvezi predlagajo nekateri podnebni znanstveniki kot rešitev globalnega segrevanja kanibalizem, npr.  Magnus Soderland, profesor na švedski ekonomski fakulteti v Stockholmu, ki je nedavno na televiziji trdil, da se mora človeštvo “prebuditi” v kanibalizem kot rešitev za “podnebne spremembe”, prim. https://www.newstarget.com/2022-07-31-scientist-says-cannibalism-key-fight-climate-change.html).

 

Dr. John Clauser je trenutno član upravnega odbora koalicije CO2

 

ChatGPT je seveda umetna inteligenca, ki jo nekateri ljudje zdaj uporabljajo za pomoč pri odločanju, tako da ji zastavljajo vprašanja o stvareh, ki jih ne poznajo ali ne razumejo. Nekateri zastavljajo ChatGPT vprašanja, povezana s podnebjem, na katera robot z umetno inteligenco odgovori z običajno podnebno propagando. Zato Clauser meni, da imajo zdaj še večjo vlogo pravi znanstveniki, ki morajo razjasniti dejstva.

“V dobi hitrega napredka tehnologije umetne inteligence je vloga znanstvenikov kot razsodnikov nujna,” je dejal Clauser in pozval znanstvenike, naj opravijo svoje delo tako, da preverijo vse informacije, ki jih posreduje ChatGP, in o njih izobražujejo javnost.

Clauser je leta 2022 skupaj s še dvema znanstvenikoma prejel Nobelovo nagrado za fiziko za svoje delo na področju kvantne mehanike. Leta 2023 se je pridružil upravnemu odboru Koalicije za CO2, ki obstaja zato, da bi poudarjala koristi ogljikovega dioksida za okolje – podnebna falanga pričakuje, da bomo vsi verjeli, da je CO2 nevaren strup, ki ga je treba izkoreniniti s tiranijo in višjimi davki.

Dr. William Happer, predsednik upravnega odbora koalicije CO2, je dejal, da ima Clauser veliko ponuditi, saj njegove “študije znanosti o podnebju zagotavljajo trdne dokaze, da podnebne krize ni in da bo povečanje koncentracije CO2 samo koristilo svetu”.

“Popularna zgodba o podnebnih spremembah odraža nevarno korupcijo znanosti, ki ogroža svetovno gospodarstvo in blaginjo milijard ljudi,” je k vprašanju podnebnega alarmizma še pristavil Clauser.

“Zlagana podnebna znanost je metastazirala v množično šokantno novinarsko psevdoznanost. Ta psevdoznanost pa je postala grešni kozel za najrazličnejše druge nepovezane bolezni. Spodbujali in širili so jo podobno zavedeni tržni agenti, politiki, novinarji, vladne agencije in okoljevarstveniki. Po mojem mnenju dejanske podnebne krize ni.”

“Obstaja pa zelo resničen problem zagotavljanja dostojnega življenjskega standarda velikemu številu svetovnega prebivalstva in s tem povezana energetska kriza. Slednja se po nepotrebnem zaostruje zaradi po mojem mnenju napačne znanosti o podnebju.”

Clauser je bil odkrito kritičen do podelitve Nobelove nagrade za leto 2021 za računalniške modele, ki napovedujejo podnebne spremembe. Na teh lažnih modelih uveljavlja tudi lažnivi predsednik Joe Biden nezaslišano podnebno politiko v škodo ameriškega ljudstva.

 

Vir: https://www.naturalnews.com/2023-07-18-nobel-prize-winner-clauser-no-climate-crisis.html Prevod L.P.

Ta vnos je bil objavljen v Propaganda, Svetovni gospodarski forum, Teorije zarote, Zdravstvena tiranija, Znanstvena goljufija z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja