So Nordstream-2 razstrelili z jedrsko bombo?

Peter Koenig

Saga o eksploziji plinovoda Nord Stream je bila zmedena zaradi številnih poročil o tem, kdo je to storil in kdo ne, kdo je bil zainteresiran in koga je eksplozija najbolj prizadela. Zdi se, da se saga nikoli ne bo končala.

Morda se ne bi smela končati vsaj toliko časa, dokler se ne ugotovi resnica in dokler krivci ne bodo privedeni pred sodnika, saj gre za zločin izjemnih razsežnosti.

V začetku februarja 2023 je ameriški raziskovalni novinar Seymour Hersh objavil poročilo, ki temelji na tajnih, a po njegovih besedah zelo zanesljivih virih, v katerem je navedel podrobnosti o tem, kako so ameriške obveščevalne službe načrtovale sabotažo, ki jo je ukazal in na tiskovni konferenci 7. februarja 2022 potrdil predsednik ZDA Joe Biden.

Predsednik Joe Biden: “Če bo Rusija vdrla, kar pomeni, da bodo tanki in vojaki znova prečkali mejo Ukrajine, potem “Severnega toka 2 ne bo več”.

Novinar: “Toda kako točno boste to storili, saj je projekt pod nadzorom Nemčije?”

Biden: “Zagotavljam vam, da bomo to zmogli.”  (poudarek dodan)

(Prim. https://www.youtube.com/watch?v=KoomA4wSeUE)

Seymour Hersh je razkril, kako je ameriška mornarica izvedla eksplozijo v sodelovanju z norveškimi silami. Po objavi poročila je Washington to poročilo hitro zanikal.

 Igranje s krivdo. Kdo je storilec?

Tu se je začela igra glede tega, kdo je to storil, kako je to storil in kakšni so bili motivi. Ta spekulativna razprava se še ni končala – in  ji tudi ni videti konca.

Podvodna taktična jedrska naprava?

Vendar pa se je pred približno mesecem dni pojavila bombastična novica, ki – se zdi – dokazuje “kako”. Po mnenju matematika, fizika in geologa, profesorja Hansa Benjamina Brauna, je cevovod uničila podvodna taktična jedrska naprava.

O tem je poročal švicarski novinar Christoph Pfluger v svoji tedenski informativni oddaji “Transition TV” ali TTV. Povezava do celotnega poročila profesorja Hansa Benjamina Brauna je https://drive.proton.me/urls/HYVJAJ3P5W#D2jSuEOYk3nn

Po prvih podatkih je bilo za uničenje odgovorno zmerno eksplozivno sredstvo z nekaj sto kilogrami TNT. To bi ustrezalo seizmični reakciji z magnitudo 2,3 po Richterju. Vendar po pregledu javno dostopnih seizmičnih podatkov po vsej Severni Evropi to ne bi moglo biti dlje od resnice.

“O seizmičnih sledovih so poročali vse do Nord Capa (1800 km od detonacije) in Grenlandije, s čimer smo eksplozijo Nordstream označili za teleseizmični dogodek. Analiza valovnih oblik, zaznanih na seizmičnih postajah v Baltskem in Botnijskem morju, je ta dogodek označila kot …. z energijo detonacije 200 ton ekvivalenta TNT ali več, ne pa 500 kg, kot so trdili v tisku,” pravi v svojem poročilu profesor Braun.

To je vsaj 400-krat večja eksplozivna moč, kot je bilo objavljeno. Nastale valovne oblike imajo enake značilnosti kot znane podzemne jedrske eksplozije. Profesor Braun ugotavlja, da lahko te učinke, ki vključujejo tudi izjemno segrevanje morskega dna, močne podvodne tokove in radioaktivne padavine, ki so jih lahko izmerili celo v Švici, povzroči le jedrska eksplozija.

Celotno poročilo švicarske televizije TTV o domnevnem jedrskem uničenju Severnega toka si oglejte na https://transition-tv.ch/sendung/ttv-wochenrueckblick-14-juli-2023-nato-gipfel-clusterbomben-nordstream/.  Poročilo je v nemščini. Odsek o eksploziji plinovoda se začne na min. 9:45.

Za prevod v angleščino kliknite https://rumble.com/v2w8r6k-nordstream-bomb-was-not-125kg-but-2.500.000kg.-it-was-a-mini2-nuke..html: (začne se pri 5’27”, po predstavitvi v nemščini).

Ko je profesor Braun končal svojo študijo, jo je predal v recenzijo več kolegom, med njimi trem Nobelovim nagrajencem za fiziko. Aprila 2023 je bilo končno poročilo posredovano zadevnim vladam, med njimi Švedski, Finski in Poljski, pa tudi generalnemu sekretarju Nata, ruskemu veleposlaniku v Švici ter Varnostnemu svetu ZN, ki mu je takrat predsedovala Rusija.

Povezava na celotno poročilo profesorja Hansa Benjamina Brauna (v angleščini) z naslovom: Nordstream – Anatomija Dantejeve eksplozije, ki ga lahko prenesete z https://drive.proton.me/urls/HYVJAJ3P5W#D2jSuEOYk3nn

Kaj se je zgodilo potem? Velika tišina.

Zdi se, da nobena od vpletenih držav, niti Rusija in seveda niti Nato, nima interesa, da bi zadevo zaostrila in svetu pokazala, da se Washington/Nato ne ustraši uporabiti jedrske naprave za uničenje oskrbe z energijo, ki poganja nemško in evropsko gospodarstvo. In da smo dejansko že v jedrski vojni.

Motivi za “sabotažo”

Uradno niso bili motivi nič manjši od tega, da bi zagotovili, da bodo “sankcije” proti Rusiji zaradi vojne v Ukrajini zdržale, da jih Nemčija pod pritiskom nemške poslovne in proizvodne skupnosti ne bo mogla prekiniti. Nemško gospodarstvo naj bi brez poceni ruskega plina močno trpelo.

Neuradno obstaja tajni načrt kriminalne korporacijske finančne kabale, ki je v celoti vključen v Agendo 2030 ZN in Veliko ponastavitev WEF, da bi zahodna gospodarstva, zlasti evropska in ameriška, spravili na kant, morda do popolnega propada. Instrument številka ena je odvzem energije gospodarstvom.

To gre z roko v roki z načrtom kriminalne kabale za depopulacijo, ki je prav tako sestavni del velike ponastavitve in Agende 2030. Doseganje obeh ciljev bi olajšalo uvedbo in izvajanje novega svetovnega reda, ki temelji na popolni digitalizaciji in umetni inteligenci. Preživeli ljudje bi postali elektronsko manipulirani transljudje, ki bi jih lahko tako rekoč “vklapljali in izklapljali” po potrebi.

Celoten sistem ZN je prodan neimenovanemu finančnemu gigantu. Agenda ZN 2030 ne obsega le 17 plemenitih ciljev trajnostnega razvoja (SDG). Gre veliko dlje. Če želite razumeti, kaj ti cilji trajnostnega razvoja v resnici pomenijo, si oglejte https://thereal2030.org/.

Kar zadeva “neimenovano finančno združbo”, je glavni financer in podpornik Svetovnega gospodarskega foruma (WEF) družba BlackRock. WEF je ena od glavnih izvajalskih agencij velike ponastavitve in Agende 2030.

Kriminalna kabala še ni dosegla svojega cilja, z duhovno in drugačno močjo človeštva pa ga tudi ne bo dosegla. Kabala se dobro zaveda, da svetovno gospodarstvo poganjajo ogljikovodiki in da bodo ti še naprej glavni vir energije.

Propaganda in nadutost brez konca in kraja govorita o “podnebnih spremembah”, medtem ko prava znanost ve, da se resnične podnebne spremembe dogajajo ves čas in se dogajajo že 4,5 milijarde let, odkar obstaja mati Zemlja. Glavni vzrok vpliva nanjo je sonce – več kot 97 % – in spremembe nimajo nobene zveze s CO2, ki nastaja zaradi človekovih dejavnosti in gospodarstev. Vedno trajajoči naravni proces je počasen, da se lahko narava in živa bitja prilagodijo.

Brutalne spremembe vremena in podnebja, ki jih v zadnjem desetletju vse pogosteje doživljamo, je brezobzirno povzročil človek, kar pomeni, da so del tehnologij spreminjanja okolja (ENMOD), imenovanih geoinženiring. Te vključujejo številne zelo izpopolnjene in znanstveno preučene tehnologije, ki lahko spremenijo sestavo višjih plasti ozračja in tako povzročijo hitre vremenske/podnebne spremembe – vročino, mraz, sušo, poplave.

Suše in poplave v hitrem zaporedju lahko uničijo – in tudi uničujejo – življenjsko pomembne pridelke hrane, rodovitna agrarna zemljišča, infrastrukturo, stanovanja in blaginjo ljudi. Povzročajo lakoto, bedo in smrt – ter mračno prihodnost.

Geoinženiring je lahko usmerjen na določene družbe, države ali regije sveta. V tem je veliko podobnosti s potencialnim jedrskim vojskovanjem. Oglejte si tudi tole: https://www.globalresearch.ca/is-nuclear-war-comparable-to-climate-change/5827647

Kemikalije in metode, ki se uporabljajo pri geoinženiringu – uporabljajo se celo sateliti -, so zaščitene z več sto patenti, o katerih širša javnost nima pojma. In mainstream mediji so seveda radodarno plačani, da o tem molčijo.

Da bi se lahko borili proti temu obsežnemu zločinu nad človeštvom, se moramo mi, ljudje, prebuditi in prevzeti nadzor nad zadevami v NAŠE roke, v roke nas, ljudi – ZDAJ.

Z vsakim dnem, ko se nočemo prebuditi, smo korak bližje breznu, iz katerega ni vrnitve. Pred nami so sekunde pred polnočjo in ukrepati moramo ZDAJ.

 

Peter Koenig je geopolitični analitik in nekdanji višji ekonomist pri Svetovni banki in Svetovni zdravstveni organizaciji (WHO), za kateri je več kot 30 let delal po vsem svetu. Predava na univerzah v ZDA, Evropi in Južni Ameriki. Redno piše za spletne revije in je avtor knjige “Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed” (Implozija – gospodarski triler o vojni, uničevanju okolja in pohlepu podjetij) ter s Cynthio McKinney soavtor knjige “When China Sneezes: od kovidnega lockdowna do globalne politično ekonomske krize” (Clarity Press, 1. november 2020).

Vir https://www.globalresearch.ca/bombshell-was-nord-stream-nuked/5828491?doing_wp_cron=1692098408.4263999462127685546875

Prevod L.P.

Ta vnos je bil objavljen v NATO, Svetovni gospodarski forum, Ukrajina, Vojna z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja