Ameriška kasetna granata proti ruskim položajem

Če je posnetek avtentičen, je učinek teh granat precej beden. Čisti kiks. Celo prestrašen črnodlaki ruski pes je preživel. Amerika se bo s kasetno municijo samo še dodatno zablamirala.

Kot že rečeno, so kasetne bombe dobre samo za pobijanje otrok, za kaj več pa ne. Na vojaške zmage nimajo vpliva.


Mimogrede, na temo “Ej, tip, kaj pa Krimski most? A tega ne boš nič komentiral?”, pa tole: Ni važno. Po video posnetkih sodeč, je nosilec nepoškodovan, skupilo jo je samo cestišče in nedolžna družina. Pa tudi če bi most v celoti porušili… pa kaj? Komunikacija med Krimom in Rusijo je potekala nemoteno od leta 2014 (ko je Krim postal del Rusije) do 2018 (ko je bil Krimski most odprt). In to brez kopenske cestne in železniške povezave preko Mariupola, ladje, trajekti pa to.

PS: Ups… Mogoče pa bi bil tale Krimski most vseeno vreden komentarja. Namreč, ravnokar sem preveril: Tako Google, kot evropsko/natovska varianta Yandexa trenutno cenzurirata prometne informacije okoli Krima. Zakaj le?

PPS: Most je odprt v eni smeri, Google prometa verjetno že prej ni kazal, Yandex pa ga je spet začel. V smeri Krima je trenutno 10 kilometrska kolona, ki čas potovanja podaljša za uro in 12 minut. Vojne pa tole ne bo skrajšalo niti za minuto.

Ta vnos je bil objavljen v Ukrajina, Video, Vojna z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja