Na hitrico par novic

Spam… nadloga, ki se jih nikakor ne moreš rešiti. Pije ti kri, krade čas, ampak nimaš kaj.

Trenutno skušam spraviti v red oziroma dopolniti “Zakaj se gre tule” stran. Preden odščitim Zgodovino, bi rad pridobil še mnenje Raevskega. Raevsky pravi, da mu postaja še bolj vseeno kaj na internetu pišejo o njem, ampak vseeno se mi zdi prav da ga vprašam, preden kaj napišem o njem in počakam vsaj kak teden na odziv.

Hja, novice… Tiste, važne, o katerih glavni mediji ne pišejo:

  • Su-34 po novem lahko spušča Kindžale. Prej so to lahko počeli samo posebej opremljeni Migeci-31K. To pomeni, da se je število kinđalističnih aeroplanov povečalo za red velikosti.
  • Huawei je dohitel Nvidio. Konkretno, grafični procesor A100. Grafični procesorji niso ravno idealni za umetno inteligenco, ampak take imamo. Gonilo razvoja v računalništvu so pač video igre.
  • Od začetka vojne v Ukrajini se je Nemški uvoz Ruskih umetnih gnojil povečal za več kot trikrat. Pač, brez zemeljskega plina ni umetnih gnojil, brez umetnih gnojil ni hrane in brez hrane je KA-BUM! Tu ne pomagajo ne sonaravno bio eko kmetovanje, ne vodni topovi, ne vojska. Ljudje, ki nimajo kaj dati v lonec zase in za svoje otroke, so pač nagnjeni k državljanski nedisciplini.
  • Aja, pa Nemški uvoz Ruskega utekočinjenega plina je tudi dosegel nekakšen rekord, potem ko je nekdo sabotiral nekakšen plinovod. Ampak, kot že rečeno, Nemški industriji tega in onega to ni čisto nič pomagalo.
  • In še enkrat aja: Če že zganjam novice se spodobi, da nekaj povem tudi o zabavi, zvezdnikih, filmih pa to:

Ta vnos je bil objavljen v Administracija in tehnični problemi, Sarkazem, Video. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja