V trgovino z otroki je vpletenih več nevladnih organizacij

Kevin Hughes, 24/08/2023

Zvezni žvižgač Carlos Arellano je v oddaji “Right Now with Ann Vandersteel” na Brighteon.TV 14. avgusta povedal Ann Vandersteel, da je v trgovino z otroki vpletenih več nevladnih organizacij (NVO).

“V preteklosti sem že poročala o trgovini z otroki v zvezi z nevladnimi organizacijami, zdaj pa smo končno dobili zelo jasen pogled od znotraj,” je dejala Vandersteelova. “Od  nekoga, ki je od leta 2015 delal v samem vrhu teh organizacij in ve, kako trgujejo z otroki.”

Arellano je od leta 2015 delal za več velikih nevladnih organizacij, ki delujejo v dolini Rio Grande. Med potjo je z Vandersteelovo obisal “zavetišče” za mlade ženske, ki je znano predvsem po zbiranju otrok, starih od pet do osem mesecev. Objekt je v glavnem nudil zatočišče otrokom, mlajšim od 12 let, skupaj z nekaterimi najstniškimi materami in njihovimi dojenčki.

Po besedah Arellana je bil za zaposlene, ki so med delovniki prevažali ali oddajali otroke, vzpostavljen urnik. Dodal je, da so tri pisarne neprofitne organizacije Minds Beyond Measure (MBM) v Teksasu, med njimi tudi McAllenova pisarna, kjer je delal, lahko tedensko dostavile 30 000 otrok.

Dotaknil se je tudi 85.000 “pogrešanih” otrok v času Bidnove administracije in opozoril, da vsi ti otroci prihajajo iz nevladnih organizacij. Arellano meni, da je dejansko število še večje od 85.000. Glede na to sta dva senatorja – senator Marsha Blackburn (R-TN) in senator Josh Hawley (R-MO) – od zvezne vlade zahtevala pojasnilo. (Sorodni prispevki: “Bidenovo tožilstvo je z vladnega spletišča izbrisalo besedilo o trgovini z otroki, potem ko je izgubilo sled za 85.000 migrantskimi otroki”, prim. https://www.naturalnews.com/2023-07-14-biden-doj-child-trafficking-lost-migrant-children.html).

Kljub tem negativnim dejstvom Arellano ni bil povsem žalosten in na tleh. Vandersteelovi je povedal, da je v zadnjih šestih mesecih uspešno “ponovno združil” približno 3.000 otrok.

Vandersteel: Nevladne organizacije dobijo plačilo za vsakega otroka v sistemu

Vandersteelova je pripomnila, da so nevladne organizacije, kot so MBM, Southwest Key Programs in druge, vpletene v množično trgovino z otroki in iz nje kujejo dobiček. Otroke na podlagi veljavnih zakonov prevažajo iz ustanove v ustanovo, pri čemer se njihovo stanje razlikuje od kraja do kraja.

“Ugotovili smo, da te velike nevladne organizacije … skladiščijo in v bistvu zadržujejo otroke v koncentracijskih taboriščih, večinoma proti njihovi volji,” je povedala. “Te otroke so pripeljali čez mejo iz številnih srednjeameriških držav. Nekatere že kot dojenčke, druge kot najstnike; običajno jih pridržijo do 18. leta starosti, ko jih je treba glede na zakon izpustiti.”

Voditeljica oddaje “Right Now” je dodala, da te nevladne organizacije sodelujejo med sabo. Te skupine obračajo na stotine milijard dolarjev, kar dokazujejo številni veliki objekti po vsej državi in ključni akterji, ki so vanje vključeni.

Vandersteel je poudarila, da je znesek denarja, ki ga zaslužijo z otroki, prodanimi v suženjsko in zaporniško življenje, osupljiv. Navsezadnje gre samo še za to, da otroke obdržijo v sistemu, saj je vsak otrok vreden veliko denarja.

Omenila je, da Američanom postpoma postaja jasno, kako vlada s pomočjo nevladnih organizacij omogoča trgovino z otroki. Prebujajo se tudi zaradi dejstva, da so zvezna vlada, nevladne organizacije in karteli v poslu trgovanja z otroki skupaj.

Za več novic o trgovini z otroki, ki se dogaja v Ameriki Trafficking.news. Ta oddaja je na https://www.brighteon.com/0ec995bd-56b0-4986-ba4d-666b67fcad59

 

Vir https://www.naturalnews.com/2023-08-24-carlos-arellano-several-ngos-involved-child-trafficking.html

Prevod L.P.

Ta vnos je bil objavljen v Mehika, Svetovni gospodarski forum, Wokeizem, ZDA z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja