Prigožin, počivaj v miru

Pristal si v peklu in tudi tam boš najboljši.  Tvoj film pravi tako in če je nekdo sproduciral film ki nekaj pravi, bo to kar pravi, čista resnica. Vsaj Hollywood tako pravi.
https://www.youtube.com/watch?v=qmDiCVyg8U4

PS: Jebi se YouTube in crkni “kt alpha”, karkoli že si. Tole bom re-uploadal dokler bom živ:


Pa še povezava na video, za vsak slučaj. Naj se KT Alpha (Korejski telekom) še tako trudi, iz interneta tega ne bo odcenzurira nikoli.

Ja, ta film je dejansko sproduciral Prigožin. Iz njega bi se dalo sklepati, da samega sebe dojema nekako tako, kot je prikazano na 7:24 v videu, pa tudi kasneje. In če (smrt Slovenski slovnici) se slučajno komu zdi, da Prigožin samega sebe vidi v malo preveč laskavi luči… hej! Priznajte si- kdo pa tega ne počne, z vami vred?

V vsakem primeru velja tista stara: “De mortuis nil nisi bonum dicendum est”. Tale film bo ostal Prigožinov spomenik do konca naše internetne civilizacije, še celo potem, ko bo spomin na Vojaško korporacijo Wagner zdavnaj zbledel.

Kar je name pri tem filmu naredilo vtis je, da Rusov in Ukrajincev po imenu sploh ne omenja. Namesto tega uporablja izraza “Rumena ekipa” in “Bela ekipa”. Zelo ustrezno, po mojem skromnem mnenju vsaj. Kasneje so Ukrajinci sicer zamenjali barvo v zeleno, ker sta se rumena in modra preveč tolkli s kamuflažo, ampak vseeno…

Še ena omembe vredna kvaliteta filma je realizem. Posnet je bil v Popasni, po koncu bojev, s pravim orožjem in, kjer je bilo to možno, z ostrim strelivom.

Skratka: Vsaka čast Prigožinu. Ne za vojaške dosežke, ampak za film.

Ta vnos je bil objavljen v Video z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.

2 Responses to Prigožin, počivaj v miru

  1. Rado says:

    Film je sicer o.k., a v realni situaciji, pri širokih frontah, brez podpore drugih rodov vojske, ne bi mogli biti uspešni. Navsezadnje so tudi Ukrajinci imeli svojo elito lani tam v Mariupolu, pa so jih Rusi skurili.

    • Andrej says:

      brez podpore drugih rodov vojske, ne bi mogli biti uspešni.

      Seveda. Konec koncev Wagner denar, orožje in municijo dobiva od Ruske države.

      Po vsem kar vem, je to projekt Ruske vojaške obveščevalne službe, ampak pri takih stvareh človek nikoli ne more biti 100% prepričan v karkoli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja